Mindeord, Lars Nørgård Andersen

Et stort ornitologisk og menneskeligt fyrtårn er desværre ikke længere iblandt os. Den 26. december 2023 døde Lars Nørgård Andersen efter længere tids sygdom.

Lars var en af vores fremmeste ornitologer med stor viden om fuglene nationalt og internationalt. Endvidere med en stor viden og interesse inden for det Naturpolitiske område.

Lars var igennem mange år aktiv i DOF, tidligere medlem af DOF NPU, turleder i DOF Travel, medlem af DOF Københavns NPU, mangeårigt medlem af DOFs repræsentantskab for DOF -København og lokalafdelingens kommunerepræsentant i Københavns Kommune.

For os som kendte Lars godt og nød hans venskab, var han et varmt, positivt og et meget behageligt menneske og være sammen med. Altid villig til at dele ud af hans store viden om fuglene. Hans altid gode humør krydret med hans skarpe meninger om det Naturpolitiske.

Vores tanker går til hans nærmeste

Ære være hans minde.

På vegne af DOF-Københavns bestyrelsen.
Torben Dyhrberg