Nyhedsarkiv

 • ✴︎

  Grågåsen

  Seneste nyt fra grågæssene

 • ✴︎

  Tur til Ganløse Ore for nye medlemmer i DOF København

  DOF København, Egedal KommuneSØNDAG 9. JUNI 2024KL. 10:00 – 12:30Fugletur/Begyndertur Denne tur er for nye medlemmer i DOF Københavns Afdeling – d.v.s. at man har meldt sig ind i foreningen inden for det sidste halve år. Vi mødes på den store parkeringsplads hvor Farumvej krydser Nyvangsvej – over for Nyvangshus. Turen går rundt om Maglemosen…

 • ✴︎

  Vadefuglekursus på Öland 31. juli – 4. august 2024

  DOF København afholder i samarbejde med Jan Kiel vadefuglekursus på Øland i august 2024. Dagene er lange på denne årstid med 16 timers dagslys, og hvis vejret er med os, vil aktivitetsniveauet i felten være højt. Alle de almindelige nordeuropæiske vadefugle forekommer talrigt på Öland, og der ses også ofte store sjældenheder.

 • ✴︎

  PICA legatet

  Info om DOF Københavns legat for at fremme mulighederne for at fugleinteresserede kan uddanne sig inden for ornitologien.

 • ✴︎

  Mindeord, Lars Nørgård Andersen

  Et stort ornitologisk og menneskeligt fyrtårn er desværre ikke længere iblandt os. Den 26. december 2023 døde Lars Nørgård Andersen efter længere tids sygdom. Lars var en af vores fremmeste ornitologer med stor viden om fuglene nationalt og internationalt. Endvidere med en stor viden og interesse inden for det Naturpolitiske område.

 • ✴︎

  Naturpolitik

  I foråret 2022 er der udfærdiget en ny Vision og Mission for DOF – en såkaldt rammestrategi.Læs den her DOF Kbh. har ligesom storebror DOF en vision om større klimabevidsthed og dermed eftertanke i forhold til almindelige gøremål i dagligdagen – bl.a. flyveture og bilture til spændende fugledestinationer. Vi arbejder for beskyttelse af den lokale…